ONDERHOUD

VUIK AUTO'S

IJsselstraat 19
2921 BE - Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 0180 511 000
info@vuik-autos.nl

Voor elk type Mercedes-Benz geeft de fabrikant een onderhoudsschema op welke bij uw Mercedes-Benz wordt doorgegeven middels onderhoud volgens Assyst. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie,en het uitlezen van storingen. Wij beschikken over deze schema's. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

Verder kunt U bij ons terecht voor Uw APK, Inbouw alarm en periodiek keuren alarm, Banden wissel(zomer-winter/winter-zomer) en opslag van U banden, Spoelen automatische transmissie, Onderhoud en afvullen van U airco, Uitlezen /Programeren

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. En doordat die technici elke dag weer verschillende types Mercedes-Benzen onder hun neus krijgen, blijft het werk afwisselend. Lopende bandwerk is er niet bij. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Dat stukje motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen.

Lease-onderhoud
Voor onderhoud aan uw Mercedes-Benz lease-auto kunt u natuurlijk ook bij Vuik auto's terecht.

Vuik Auto's - Foto Onderhoud
Vuik Auto's - Foto Onderhoud
Vuik Auto's - Foto Onderhoud